Soraa, sepeliä, mursketta ja kivituhkaa

 

Soraa, sepeliä, mursketta ja kivituhkaa kuljetettuna alueella Turku-Raisio-Naantali ja koko Turun seutu

 

Tarjoamme laajan valikoiman sepeliä, soraa, mursketta ja kivituhkaa. Pystymme toimittamaan yksittäiset pienkuormat ja laajat maa-aineskokonaisuudet isoille työmaille. Soita ja kysy lisää!

 

Murske

 

Murske on kalliosta tai luonnonkivestä murskattua kiviainesta, joka on raekooltaan 0-11/16/32/63/90 tai 150 mm. Kalliomurske sisältää ns. ”nolla-aineen” eli hienointa kivijauhetta, joten se tiivistyy eikä läpäise vettä. Kalliomursketta käytetään useisiin eri tarkoituksiin raekoosta riippuen. Hienommat murskelaadut sopivat mm. tie- ja piharakenteiden kerroksiin, karkeampien soveltuessa erityisesti alustan tasoitukseen päällysteitä varten sekä parantamaan kantavuutta.

 

Eri murskelaatuja ja niiden käyttökohteita:

 

  • 0-11 mm: sopii erityisesti pihojen ja pihateiden pintamateriaaliksi.

 

  • 0-16 mm: suosittuja erityisesti parkkipaikkojen pintamateriaalina ja sorateiden kunnossapidossa sekä asfaltin alla tasausmateriaalina.

 

  • 0-32 mm: kantaviin kerroksiin rakennuksien alle, teiden tasauskerrosten alle ja työmailla teiden pintamateriaalina.

 

  • 0-63 mm: alustan tasaamiseen päällysteitä varten, kantavuuden parantamiseen sekä myös varsinaiseksi kantavaksi kerrokseksi

 

  • 0-90 ja 0-150 mm: alustan tasaamiseen tulevia rakenteita varten sekä kantavuuden parantamiseen.

 

 

Sepeli

 

Sepeli on kalliosta tai luonnonkivestä murskaamalla tehtyä, seulottua kiviainesta, jonka raekoko on 3–6 mm (hiekoitussepeli) tai 6–11, 8- 16 ja 8 - 32 mm salaojitukseen ja kapillaarikatkoon (estämään kosteuden pääsyn rakenteisiin)  Sepelistä puuttuu nk. ”nolla-aines”, joten se on vettä läpäisevää. Sepeli on monipuolinen materiaali, jota voi käyttää useisiin eri käyttötarkoituksiin.

 

Kivituhka

 

Kivituhka on monikäyttöinen materiaali, joka on tehty kalliosta tai sorakivistä murskaamalla tehtyä kiviainesta. Raekoot ovat 0-3 mm tai 0-6 mm. Kivituhka soveltuu mm. kenttien, piha- ja ajoteiden päällysteeksi sekä pihakivetysten pohjaksi ja sauma-aineeksi.  Tiivis, hoidettu kivituhkapinta on vedenpitävä materiaali eikä kuoppaannu kunhan kallistuksilla varmistetaan ettei vesi keräänny yhteen pisteeseen

 

Sora

 

Sora on monikäyttöinen maa-aines, jota toimitamme rakennusliikkeille, urakoitsijoille ja yksityisille rakentajille, sillä se soveltuu eri paikkoihin ja käyttötarkoituksiin. Sora sopii käytettäväksi rakennusten pohjiin, pihamaille ja maisemointiin. Täytesora soveltuu hyvin perustäyttöön ja on mursketta edullisempi vaihtoehto. Salaojasora soveltuu erinomaisesti rakeisenkoostumuksen ansiosta salaojitukseen.

Sora, sepeli, murske ja kivituhka – Raision-Naantalin KTK Oy

Fill out my online form.

Tarjouspyyntö ja tilaus:

Soraa, sepeliä, kivituhkaa ja mursketta) pienille ja suurille työmaille mm. alueella: Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Paattinen, Aura, Rusko, Vahto, Masku, Nousiainen, Askainen, Mynämäki, Mietoinen, Piikkiö, Paimio, Merimasku, Rymättylä, Lieto, Yliskulma, Parainen ja Nauvo.

Raision-Naantalin KTK Oy    Petterinpellontie 1, 21200 RAISIO

Ajojärjestelijä p. 0400 533 338

 

Yhteistyökumppanimme:

 

 

 

RAISION-NAANTALIN KTK OY                  Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy                     Kotisivujen grafiikka ja kuvankäsittely: Mainostoimisto Grand Art Oy