Fill out my online form.

Yhteydenotto ja tilaus:

Muut palvelut

 

Kappaletavarakuljetukset kuorma-autoilla / ajoneuvoyhdistelmillä

 

Laajalla kuljetuskalustollamme hoituvat niin suuret kuin pienet kappaletavarakuljetukset. Toimitukset lähtevät aina muutamasta lavasta suuriin erikoiskuljetuksiin.

 

Muuttokuljetukset

 

Tee muutostasi helpompi ja tilaa muuttokuljetus meiltä! Suurikin tavaramäärä saadaan mahdutettua helposti laidasta aukeaviin kaappiautoihimme, autoissa on perälautanosturit. Muuttomiehiltämme saat halutessasi tehokkaat apukädet urakkaan.

 

Lämpö- ja kylmäkuljetukset

 

Kalustollamme viedään perille myös säältä suojatut ja lämpösäädellyt kuljetukset. Teemme päivittäistavarakauppojen jakelukuljetuksia sekä elintarvikevalmistajien kylmä- ja pakastekuljetuksia tottunein ottein.

 

Kuriirikuljetukset

 

Tarjoamme ovelta ovelle -kuriiri- ja lähettipalveluita. Tarjoamme toimitukset saman päivän aikana Kun tarvitset kiireellistä kuljetusapua - palvelemme sinua mielellämme!

 

Muita palveluita

 

Tarjoamme myös yhteistyökumppanien kanssa monipuolisia palveluita. Meiltä voi tiedustella kaikkea kuljettamiseen liittyviä asioita. Monipuolista kalustoamme voidaan käyttää useisiin eri palveluihin:

 

- Kaivinkone

- Traktori + perävaunu

- Pyöräkuormaaja

- Kurottaja

- Pihojen pesu ja harjauslaitteistot

- Imuauto (lokapalvelut)

- Kantojyrsin

 

Muuttokuljetukset, kuriirikuljetukset, lämpö- ja kylmäkuljetukset ym. kuljetuspalvelut mm. alueella: Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Paattinen, Aura, Rusko, Vahto, Masku, Nousiainen, Askainen, Mynämäki, Mietoinen, Piikkiö, Paimio, Merimasku, Rymättylä, Lieto, Yliskulma, Parainen ja Nauvo.

Raision-Naantalin KTK Oy    Petterinpellontie 1, 21200 RAISIO

Ajojärjestelijä p. 0400 533 338

 

Yhteistyökumppanimme:

 

 

 

RAISION-NAANTALIN KTK OY                  Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy                     Kotisivujen grafiikka ja kuvankäsittely: Mainostoimisto Grand Art Oy