Fill out my online form.

Tarjouspyyntö ja tilaus:

Multaa ja kuorikatetta

Multaa ja kuorikatetta nopealla toimituksella Turussa ja Turun seudulla.

 

Toimitamme multaa ja kuoriketta eri tarpeisiin yksityis- ja yritysasiakkaillemme Turun, Raision,  Naantalin ja koko Varsinais-Suomen alueella. Valikoimasta saat mullat ja kuorikkeet kaikkiin kohteisiin pienissä ja isoissa määrissä edullisesti ja nopeasti.

 

Yleisimmät käyttökohteet mullalle ovat kotipihan kasvit, kukkaistutukset, nurmikon perustaminen ja paikkaus, maanparantaminen, puiden ja pensaiden istutus sekä vihannesmaakäyttöön. Kuoriketta käytetään puu- ja pensasistutusten, hedelmä- ja marjatarhan maanpinnan katteeksi, sekä viimeistelemään puutarhaan siistin vaikutelman. Kuorike pidättää kosteutta maassa ja vaikeuttaa rikkakasvien kasvua estäen myös niiden taimettumista.

Multaa ja kuorikatetta pienille ja suurille työmaille mm. alueella: Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Paattinen, Aura, Rusko, Vahto, Masku, Nousiainen, Askainen, Mynämäki, Mietoinen, Piikkiö, Paimio, Merimasku, Rymättylä, Lieto, Yliskulma, Parainen ja Nauvo.

Raision-Naantalin KTK Oy    Petterinpellontie 1, 21200 RAISIO

Ajojärjestelijä p. 0400 533 338

 

Yhteistyökumppanimme:

 

 

 

RAISION-NAANTALIN KTK OY                  Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy                     Kotisivujen grafiikka ja kuvankäsittely: Mainostoimisto Grand Art Oy