Fill out my online form.

Tarjouspyyntö ja tilaus:

Hiekkaa

 

Hiekkaa kuljetettuna kotiovelle alueella Turku-Raisio-Naantali ja koko Varsinais-Suomi!

 

Raisio-Naantalin KTK toimittaa hiekat yksityisille ja yritysasiakkaille. Pystymme toimittamaan pienet yksittäiskuormat ja suurtyömaiden maa-ainestoimitukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Lekkihiekka

 

Hiekkaleikeistä parhaat syntyvät käytettäessä aitoa leikkihiekkaa, joka hienon rakenteensa ansiosta tiivistyy juuri oikealla tavalla. Raekooltaan leikkihiekka on 0-4 mm.

 

Leikkihiekkaa voi myös käyttää pihalaattojen asennukseen.

 

Turvahiekka

 

Turvahiekka on kooltaan 0,2-2 mm seulottua hiekkaa, josta puuttuu hienoin maa-aines. Hienon maa-aineksen puuttumisen takia turvahiekka ei kovetu ja mahdollistaa perheen pienimpien turvallisen leikkimisen.

 

 

Hiekkaa (leikkihiekkaa, turvahiekkaa pienille ja suurille leikkipaikoille mm. alueella: Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Paattinen, Aura, Rusko, Vahto, Masku, Nousiainen, Askainen, Mynämäki, Mietoinen, Piikkiö, Paimio, Merimasku, Rymättylä, Lieto, Yliskulma, Parainen ja Nauvo.

Raision-Naantalin KTK Oy    Petterinpellontie 1, 21200 RAISIO

Ajojärjestelijä p. 0400 533 338

 

Yhteistyökumppanimme:

 

 

 

RAISION-NAANTALIN KTK OY                  Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy                     Kotisivujen grafiikka ja kuvankäsittely: Mainostoimisto Grand Art Oy